logo
Vores værdier

Vores værdier er ikke et stykke papir, der bare skal hænge på væggen.
De er fundamentet i alt, hvad vi gør - hver dag.

Lige siden grundlæggelsen i 1975 har fleksibilitet, tillid og innovation været grundstenene i vores virksomhed. Fra begyndelsen var værdierne ikke skrevet ned på papir. De var bare en naturlig del af måden at drive forretning på - dybt forankret i alle vores medarbejdere.

Det er de stadig.

Men vi er faktisk så stolte af vores måde at drive forretning på, at vi gerne skilter med det. Derfor har vi omsat vores værdier til ord, så nye kunder kan danne sig et indtryk af, hvad vi står for.

 

  • Fleksibilitet
    Vi gør alt for at få samarbejdet til at fungere så problemfrit som muligt. Da vi har alle kompetencerne samlet under ét tag, kan vi tilpasse os enhver opgave, og vi strækker os langt - også i tilspidsede situationer, hvor kundens leverancer skal koordineres.

  • Tillid
    Vi er altid ærlige. Når vi laver aftaler omkring et projekt, kan kunden derfor være sikker på, at vi holder, hvad vi lover. Skulle der opstå divergerende opfattelse af, hvad projektet indeholder, er vi altid åbne omkring vores kalkulationer.

 

  • Innovation
    Vi har mange års erfaring, men det betyder ikke, at vi løser opgaverne, som vi altid har gjort. Tværtimod giver erfaringen os frihed til at søge at finde nye muligheder i løsningen af en opgave, og vi er altid åbne for at løse eventuelle problemer på en ny måde. For eksempel ved at inddrage vores faguddannede personale.
Vores værdier er dybt forankret i vores måde at drive forretning på - og i alle vores medarbejdere.
Gør noget - Vi er en del af hjertestarter netværket

2011 Copyright Bo Michelsen A/S • Ribelandevej 37, 6270 Tønder • Tlf. 74 72 37 70 • mail@bomichelsen.dk