logo
Om os

Bo Michelsen er en alsidig entreprenørvirksomhed, der leverer kvalitetsbyggeri til både erhverv, private og det offentlige. Uanset om du vil have os til at opføre en lille havemur eller et stort statsligt byggeri, kan du være sikker på, at vi vil gøre alt for at indfri dine forventninger.

Vi mener det alvorligt, når vi siger, at vi bygger på tillid. Vores kunder skal være trygge ved at overlade deres opgave til os, og vi ved, at denne tillid kræver en helhjertet indsats.

 

Derfor er det vigtigt for os at være med helt fra projektets begyndelse, så vi kan følge med i alle detaljer og i den tidsplan, der er lagt. Når vi er med ved bordet, kan du som kunde være sikker på, at tidsplanen og tegningerne tager højde for virkeligheden - herunder den virkelighed, som gælder for dig som bygherre i hele processen.

Arbejdsområder

Bo Michelsen A/S udfører meget forskellige opgaver for mange forskellige kunder. Vi tilbyder alt fra totalentrepriser, hovedentrepriser og fagentrepriser til mindre reparationer.

Tidligere opgaver

VUC Sønderborg, Musikhuset i Haderslev og Flyhangaren i Skrydstrup. Vi har været involveret i mange spændende byggeprojekter, som vi alle er meget stolte af.

Kontakt

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig omkring dit projekt. Kontakt en af vores medarbejdere, hvis du vil have en aftale - eller har spørgsmål til os.

Når vi laver aftaler med vores kunder, kan de være helt sikre på, at vi holder, hvad vi lover
Gør noget - Vi er en del af hjertestarter netværket

2011 Copyright Bo Michelsen A/S • Ribelandevej 37, 6270 Tønder • Tlf. 74 72 37 70 • mail@bomichelsen.dk